Belépés

Studio D - Budapest második legnagyobb fodrászlánca

 

Június 12-én megnyitott a Studio D hetedik üzlete Budapesten, a VII. kerület József krt. 46. szám alatt. A tulajdonosok 8 éve nyitották első szalonjukat a Mester utcában, tavaly április óta pedig önálló márkaként Studio D néven működnek. Tavaly december óta 4 szalont nyitottak, a legfrissebbet most.

 

 

D mint Dóra. Dr. Dömötör Dóra az egyik tulajdonos fontosnak tartja, hogy ez egy családi vállalkozás, a mindennapi működésben is részt vesz, így vállalta, hogy arcát adja a márkához és személyesen garantálja a minőséget.

 

Hajvágás, festés, illetve kozmetika és manikűr/pedikűr szolgáltatásokkal várják a vendégeket (részletek a www.studio-d.salon honlapon).

Mottójuk a minőség, azonnal, jó áron. 

A minőséget a direkt tulajdonosi kontroll mellett Schwarzkopf termékek biztosítják. A fodrászok folyamatosan szakmai oktatásokon vesznek részt, így naprakészek a legfrissebb trendeket tekintve. Ezt bizonyítja a nemrég befejeződött belső fodrászverseny, aminek az eredményeit a Facebook-on még mindig megtalálhatjuk.

A legújabb, József körúti szalon külön érdekessége, hogy a hagyományos fodrászat mellett a szakmai oktatások terén is kiemelkedő szerepet tölt be szeptembertől a Studio D Alapítvány fodrász képző központjaként. Jelentkezésüket az érdeklődők akár már a mai nappal megtehetik ezen az oldalon.

 Forrás: Studió D

Máskor is szívesen olvasnál ilyen témáról nálunk?
Nyomj egy like-ot és oszd meg a linket!
Köszönjük! :)

Olvasóink értékelése:  / 3
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Dzsungel és Fantázia
Dzsungel és Fantázia Avagy milyen kreációk születtek a 4. Túri versenyen?   2011. augusztus...
Szépipari hírek / JOICO partnertalálkozó
    2013. novemberében tartotta partnertalálkozóját a JOICO, a MOM parki Leroy Bistroban,...
Rendezvénytudósítás / Hajtetoválás és ...
Az MFKKE és BKIK szervezésében megtartott Magyar Bajnokság rendezvényén (2012.04.29.) a Hair...