Belépés

Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari kiállítás: 2018.10.26-28.

 

 

A Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari kiállítás szakmai programjainak szervezésében a Hungexpo szorosan együttműködik a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatával. A BKIK már javában szervezi a kiállítás szakmai versenyeit és programjait.

2018. október 28-án, a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás keretében kerül megrendezésre a Magyar Fodrász és Kozmetikus Bajnokság! A versenyzők több számban is megmérettethetik tudásukat, a részletekkel hamarosan jelentkezünk! A rendezvény szakmai résztvevői meghallgathatják a Euroskills 2018. fodrász és szépségápoló versenyzők élménybeszámolóit, és számos más kihagyhatatlan szakmai előadást is.

Körmös verseny is lesz a kiállításon, a versenyzők négy műkörömépítő és három lábápoló kategóriában indulhatnak. A verseny kínálta izgalmakon túl, a körmös szakemberek a kiállításon tájékozódhatnak több témakörben is, például: milyen alkalomra milyen formát, színt és anyagot érdemes használni? Több, lábápolással kapcsolatos problémára is kiváló szakmai tanácsot kaphatnak. A lakossági látogatók pedig megismerkedhetnek például a szakszerűtlen géllakkozás következményeivel.

Magas színvonalú versenyek és kihagyhatatlan szakmai előadások a kiállításon!

Legyen részese a nagyszabású rendezvénynek, legyen kiállító partner, és népszerűsítse cégét potenciális vásárlói körében kedvezményes területbérleti díj ellenében!

 


Figyelem! 2018 június 30-ig 10% kedvezményt biztosít a szervező a kiállítás területbérleti díjának listaárából! De ne habozzon sokáig, mert a legjobb kiállítói helyek folyamatosan fogynak, az értékesíthető területek több mint 50%-a már lefoglalva! 


Bővebb információk: beautyandstyle.hu/hu

Az esemény Facebook-linkje ITT!

Forrás: Hungexpo

 


Máskor is szívesen olvasnál ilyen témáról nálunk?

Nyomj egy like-ot és oszd meg a linket!
Köszönjük! :)

 

Olvasóink értékelése:  / 2
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Felhívás, pályázat... / Fotósajánló: Ne bízd a véletlenre!
  Ha biztos szeretnél lenni abban, hogy a munkád a lehető legjobban megmutatkozzon például a...
Felhívás, pályázat... / Szeretnél a L’Oréal Professionnel oktatója lenni?
  Gyors növekedésünknek köszönhetően a L’Oréal Professionnelnél bővíteni tervezzük...
Felhívás, pályázat... / Az Év Professzionális Újdonsága 2017. versenyfelhívása és versenyzői
A szakemberek mellett a termékek is bizonyíthatnak a www.remeka.hu oldalon,  2017-ben is...