Belépés

Bioline-Jato

Értékelés:
(1 szavazat)

Csábító elegancia, kifinomult csomagolás és magas hatásfok a kozmetikában!

 

A Bioline-Jato olasz professzionális kozmetika termékgyártó 1979 óta megbízható partnere a szépség és egészség ipar szakembereinek. Csábító elegancia, kifinomult csomagolás és magas hatásfok jellemzi minden termékét. A BIOLINE Olaszországban piacvezető a kozmetikai termékek 50%-os exportjával. Az UNIPRO- Confindustria-Associazione Nazionale Industrie Cosmetiche tagja. Természet, biztonság, kiszámíthatóság, bizalom és hagyomány azok az értékek, melyek a Bioline termékeit jellemzik.

A Bioline Olaszországban elsőként fejlesztette ki a retinol, Alpha-Hydroxy Sav tartalmú kozmetikumait. Elsőként alkalmazta a termékeiben a nanotechnologizált szállító kapszulákat, valamint a növényi őssejteket.

Mit jelent a BIOLINE?

Az alkalmazott, aktív hatóanyagok természetességét a termékek és a szolgáltatás top minőségét a kezelések biztonságát. A szépség- és a wellness szalonok számára innovatív, hatékony, megbízható, biztonságos magas hatásfokú termékeket és kezeléseket kínál.

A BIOLINE természettudományos alapokra építve, levédett innovációs eljárással egyszerűen és praktikusan felhasználható, magas hatásfokú termékeket állít elő.  Természetes és biotechnológiai úton előállított legmodernebb hatóanyagai speciális részecske méretű több rétegű nanoszómákba csomagolva jutnak a bőrbe. Ezek a nanostruktúrák megvédik a hatóanyagokat, fokozzák mennyiségi penetrációjukat és biztosítják mélyre hatolásukat a bőrben. 

A BIOLINE termékekkel egyszerű feladat a bőr ápolása és védelme.

A különböző bőrállapotoknak megfelelően rendelkezésre állnak az alap ápolószerek mellett a különleges kabincsomagok egy intenzív kozmetikai kezeléshez, maximális választási lehetőséget nyújtva a kozmetikusnak, a vendég szükséglete szerint.

"Nálunk a tapasztalat és a kutatás kéz a kézben járnak!"

 

Természet és tudományos kutatás

Az összes BIOLINE készítménye természetes ültetvények termékeiből, a legfejlettebb tudományos kutatások felhasználásával kerül előállításra.

Biztonság és minőség

Saját, professzionális kozmetikai, vegyész, dermatológus és biológus csapatuk fáradhatatlanul dolgozik új, biztonságos, egyedülálló kozmetikai termékek előállításán, megtartva a teljesen természetes alkotóelemek egészséges hatását. Korszerű laboratórium és modern termelő egység áll a BIOLINE termékek mögött, így folyamatosan garantált a termékekben a biztonság, a megbízhatóság, és a minőség.

Fejlesztés

A hagyományos liposzómáktól a jelenleg ismert mikrokapszulákon át az egyrétegű rendszerekig: innováció az értékes funkcionális hatóanyagok továbbítási rendszerében csak egy a BIOLINE sok kutatási irányából, amelyek minden szépségápolási témában a presztízs kozmetikai termékek előállítását célozzák meg.

Kiemelt termékcsaládok: Aqua, Dolce, Pura és Vita.

 

 


A márkaforgalmazó BioTrend Beauty Kft. "Fogyasztói Vélemény" tanúsítvánnyal rendelkezik, melyet csak olyan vállalkozások érdemelhetnek ki, melyek az ügyfelek visszajelzései alapján kifogástalan véleménnyel rendelkeznek a világhálón.


 

További információk

 • Képviselet:

  1141 Budapest, Örs vezér útja 24., fszt. 2.

  Mobil: +36-30/900-9914

  E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 • Mióta van a magyar piacon?: 2010.
 • Szakterület: Kozmetika
 • Kategória: Felső
 • Származási ország: Olaszország
Megjelent: 4135 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. máj. 07., hétfő 07:45
Tovább a kategóriában: « Orenna

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Cosmoprof 2012 - Beszámoló
A Cosmoprof Worldwide Bologna 2012-ben is megerősítette vezető szerepét, több mint 170.000...
Vélemény / Amerikai fodrászatok
Amerikai fodrászatok   Szikriszt József, a JOICO Magyarország művészeti vezetője idén...
Rendezvénytudósítás / Kossuth Kupa - Fodrász-Kozmetikus Tanulóverseny - 2015
Az iskola névadójáról elnevezett verseny először 6 évvel ezelőtt, 2009-ben, fennállásuk...